• darkblurbg

Vanuit een diepgewortelde passie voor oprechte menselijke hulpverlening is Levazorg ontstaan. Als professionals beschouwen wij het verlenen van zorg niet slechts als onze baan, maar eerder als een levenswijze. Liefde, geluk, zorgzaamheid en vrede zijn onlosmakelijk met deze benadering verbonden. In onze organisatie staat de mens altijd centraal, met deze waarden als leidraad.

Elk lid van ons team omarmt de overtuiging dat iedereen, dankzij een open en respectvolle houding, van elkaar kan leren. Als jongere kun je op elk moment van de dag en elke dag van de week rekenen op onze ondersteuning, zelfs buiten onze reguliere werktijden.

Ons team bestaat uit een diverse mix van gepassioneerde en behulpzame collega's, die fungeren als rolmodellen voor de samenleving.

Voor elk lid van het Levazorg-team is zorgzaamheid een intrinsiek onderdeel van hun persoonlijkheid, en onze zorg komt rechtstreeks uit het hart. Als team dat gedreven wordt door deze passie voor zorg en voor mensen, staan wij altijd voor u klaar.

Het is ons een genoegen om ons voor te stellen: TEAM LEVAZORG