• darkblurbg

E-Health bij Levazorg: Innovatieve Zorg voor de Toekomst

Bij Levazorg streven we ernaar om de beste zorg en ondersteuning te bieden aan onze cliënten, waarbij innovatie en kwaliteit hand in hand gaan. Daarom integreren wij E-Health in ons zorgaanbod. E-Health stelt ons in staat om zorg op maat te leveren, de efficiëntie te verhogen en de zelfredzaamheid van onze cliënten te bevorderen.

Wat is E-Health

E-Health omvat het gebruik van digitale technologieën om de gezondheid en zorg te verbeteren. Dit varieert van online consultaties en zorg op afstand tot digitale monitoring en zelfzorgapps. Door deze technologieën te integreren, kunnen we sneller inspelen op de behoeften van onze cliënten en hen beter ondersteunen in hun dagelijkse leven.

Onze huidige toepassingen van E-Health

  • Online Consultaties: Onze cliënten kunnen via veilige videoverbindingen in contact komen met hun mentoren.
  • Digitale Monitoring: (nog alleen in Amsterdam beschikbaar) Met behulp van apps en draagbare apparaten kunnen we de gezondheid van onze cliënten op afstand monitoren. Denk ook hierbij aan detecteren van epilepsieaanvallen. Deze gegevens worden automatisch gedeeld met de begeleiders, zodat zij tijdig kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.

Onze toekomstplannen voor E-Health

  • Online Consultaties: uitbreiden naar onze andere regio's.
  • Digitale Monitoring: uitbreiden naar onze andere regio's.
  • Zelfzorgapps: uitbreiden naar onze andere regio's.
  • Geavanceerde E-Health: We ontwikkelen onze E-health, zodat cliënten 24/7 toegang hebben tot zorgondersteuning. Dit omvat niet alleen medische consultaties, maar ook psychosociale ondersteuning en crisisinterventie.

Waarom E-Health bij Levazorg?

E-Health biedt tal van voordelen, zowel voor cliënten als voor zorgverleners. Het vergroot de toegankelijkheid van zorg, verbetert de kwaliteit van leven van onze cliënten en maakt het mogelijk om efficiënter en effectiever zorg te verlenen. Bij Levazorg zijn we toegewijd aan het blijven innoveren en investeren in E-Health, zodat we onze missie om hoogwaardige, persoonsgerichte zorg te bieden, kunnen waarmaken.

Update: 01-01-2024