• darkblurbg

Begeleid wonen in Hoorn? Voor zelfstandig begeleid wonen in Hoorn zijn jongeren aan het juiste adres. Bekijk hier de mogelijkheden wat betreft begeleid wonen in regio Hoorn. Meld je direct online aan.

Voor wie is begeleid wonen? 

Bij Levazorg zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van jongeren tussen de 16 tot 18 jaar met autisme, hechtingsproblematiek en hechtingsstoornis. Er zijn ook specifieke doelgroepen die wij niet begeleiden omdat wij daar op dit moment de expertise niet voor aanbieden. Een volledig overzicht kan je hier vinden. Uiteraard behandelen wij elke aanmelding en bekijken we waar de mogelijkheden en kansen liggen voor de betreffende jongere.

Het doel van begeleid wonen in Hoorn 

Elke jongere krijgt bij Levazorg begeleiding op maat. Of je nu begeleiding krijgt in de regio Hoorn, Alkmaar of Amsterdam. Het doel is hetzelfde; de zelfredzaamheid van de jongere én daarmee het welbevinden, de kansen en mogelijkheden in de maatschappij te vergroten. Wij bieden iedere jongere dan ook twee heldere vormen van beleid wonen:

  • Optie 1. Woonplek in een studio met 24/7 toezicht en begeleiding op afroep

Begeleid wonen op een locatie in Hoorn 

Begeleid wonen op een locatie in Hoorn kan snel geregeld worden bij Levazorg. Wij hebben op dit moment geen wachtlijsten, ook niet op onze andere vestigingen. Wij bieden jongeren uit de omgeving van Hoorn dan ook snel de hulp die zij nodig hebben: een veilige leefomgeving met deskundige begeleiding op maat. Hierbij ondersteunen wij op het gebied van werk en school, het herstel van sociale contacten, zinvolle vrijetijdsbesteding, financiële planning en meer.

Direct aanmelden locatie Hoorn 

Via deze pagina kan een aanmelding bij Levazorg gerealiseerd worden. Wij zullen dan binnen 24 uur contact opnemen. Wij bieden niet alleen begeleid wonen aan in Hoorn maar zijn ook actief in de omgeving van Amsterdam, en Alkmaar.